Jakobus & Corneel heeft een partnership opgebouwd met het sterkst groeiende online marketing bedrijf van de Benelux: OMCollective. Deze samenwerking zorgt ervoor dat u als klant van J&C steeds het beste en meest up to date marketing advies krijgt. Zo genieten onze online marketeers 1 dag per week opleiding van o.a. Google. En dit 52 weken lang, want in de online marketing is gisteren al een eeuwigheid geleden.

Wij helpen u de juiste balans te vinden tussen social media, design en klassieke media.

WEBSITES

Een eigen webstek is vandaag meer dan maar een aanwezigheid op het world wide web. Het is een verlengde van de toonzaal. Vaak ook het eerste contact met de klant. Wij bouwen websites, op maat van uw organisatie. Waar nodig schakelen wij de juiste partners daarvoor in. Uiteraard waken wij wel voortdurend over het design.

GOOGLE DISPLAY NETWORK

In functie van nog te bepalen doelgroep zetten we bannering campagnes op met de kennis die Google ons biedt. We schieten niet op alle bezoekers van een bepaalde website, maar op de bezoeker an sich, waar die zich ook bevindt. Alles in functie van de doelstellingen.

E-MAILMARKETING

E-mail marketing is geëvolueerd van de spamberichten die we in het verleden kregen tot de 1-op-1 berichten die we direct op onze smartphone binnenkrijgen. De dagen van het verzenden van grote hoeveelheden dezelfde commerciële boodschappen, verstopt achter 1 grote niet-leesbare nieuwsbrief of via een bijgesloten Word document, zijn gelukkig (bijna) voorbij. Maar, door de grote hoeveelheid aan nieuwsbrieven die dagelijks in de inbox terecht komen is het belangrijk om je de diversifiëren. Wij zetten op uw maat een volledige strategie uit. Van opbouw database, over design van de mails tot g-mail sponsored promotions.

ONLINE.

onlinecampagnes
e-mailmarketing
websites
seo & sea
Google display network

SOCIAL MEDIA.

facebook
linkedin
instagram

SOCIAL MEDIA

Sinds een aantal jaren zijn sociale media steeds belangrijker geworden en worden als volwaardig marketingkanaal gezien. Sociale media worden niet alleen gebruikt om afbeeldingen te posten, maar in de loop van de tijd is voor veel gebruikers Facebook de startpagina van het internet geworden. Er is echter nog veel meer dan Facebook: Instagram, Pinterest, Twitter, Whatsapp en zelfs de oudere sociale media zoals blogs winnen dagelijks aan populariteit. U begrijpt dat sociale media thuishoort in een goede marketingstrategie.